JA, TILL ÖVERVAKNINGSKAMEROR!

Vi är för övervakningskameror eftersom vi vill minska alla stölder i kioskerna och mataffärerna runt om i landet. Det kommer även leda till att förstörelsen och misshandeln kommer att minska i och med att det kommer bli mycket mer kameror i landet och större chans att bli tagna. Sveriges befolkning kommer också kunna känna sig trygga vart dom än befinner sig.
SÅ TÄNK RÄTT, BLI MÄTT, KÖP EN BAGUETT!!!

Kommentarer
Postat av: Glada Arbetsvilliga Ungdomar

Detta är inte rätt! Det inkräktar på folkets privatliv och trygghet. Folk ska kunna vara ute på stan utan att känna att de blir övervakade!

Dessutom blir de gator som ej är bevakade extra utsatta. Kriminaliteten kommer bara att flyttas.



Vi måste lita på vårat svenska folk, folket ska få känna sig fria!



Gör som oss!

Var Glada. Var Arbetsvilliga. Var Ungdomar.

2011-09-13 @ 09:11:28
URL: http://gladaarbetsvilligaungdomar.blogg.se/
Postat av: Bauetterna

Vad menar ni med "trygghet"? Det är ju tryggheten som vi vill förbättra. vi vill ju att Svenska folket ska kunna gå ut på staden och känna att dom inte behöver orora sig för någonting. och eftersom det är i storstäderna som det är högst brottslighet så är det där som det behövs kameror.



Vi litar på Svenska folket, men det går tyvärr inte i dagsläget som vi märkt! Tänk om det skulle vara ni som blir utsatta för ett brott, vad skulle då kännas bäst? Att ingen ser nått och inte kan göra något åt det, eller att det stormar in poliser kanske innan brottet hinner ske?! fundera lite på det ni "glada" personer..



TÄNK RÄTT, BLI MÄTT, KÖP EN BAGUETT!



2011-09-13 @ 09:21:07
Postat av: Tarsbydemokraterna

Gladaarbetsvilligaungdomar : Ni är helt ute och cyklar. Vad har ni att dölja? Vanliga hederliga männsikor struntar helt i om dom blir filmade, Endast dom kriminella orkar bry sig om en sådan Posetiv grej för vårat samhälle, Bara klotter kostar Sverige en miljard per år, Och vi är inte petiga utan vi förstår att vissa av ER måste klottra av sig lite( För något döljer ni ). Om vi minskar Klottret med 50 % skulle Sverige tjäna 500 Miljoner per år. Vi offrar hellre vår Integritet för säkerhet!

2011-09-13 @ 10:02:25
Postat av: Baguetterna

Vi instämmer helt med er Tarsbydemokraterna.



Det är väldigt många brott som läggs ner p.g.a av att det inte finns tillräckligt med vittnen. Så ifall vi skulle ha mera övervakningskameror skulle mer kriminella åka fast istället för släppas fria igen och kanske göra om samma brott igen.



Men vill ni ha ett Sverige där det förekommer hög brottslighet så kan jag lova er att ni kommer inte komma långt inom den politiska världen.



TÄNK RÄTT, BLI MÄTT, KÖP EN BAGUETT!!

2011-09-13 @ 10:23:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0